ANKARA / ELMADAĞ - Hasanoğlan Öğretmenler Ortaokulu

Hasanoğlan Öğretmenler Ortaokulu

İstasyon Mahallesi Menderes Bulvarı No119 Hasanoğlan ELMADAĞ / ANKARA
Vizyon
Atatürk İlke Ve İnkılapları Doğrultusunda, Milli Eğitimin Amaçlarına Uygun Olarak, Paydaşların Mutluluğunun Sağlandığı, Mevcut İmkanların Etkin Ve Verimli Kullanıldığı, Sürekli İyileştirme Çalışmalarının Yapıldığı, Emsallerine Örnek Teşkil Eden Bir Okul Oluşturmaktır.
Misyon
Atatürk ilke inkılapları ile milli ve manevi değerleri özümsemiş, birlikte çalışma alışkanlığı kazanmış, bireysel yeteneklerinin farkına varmış ve bu yeteneklerini geliştirme gayreti için de olan öğrenciler yetiştirmek, Milli eğitimimizin mevzuatı çerçevesinde, sahip olduğumuz kaynakları öğrencilerimizin daha iyi şartlarda yetiştirilmesi için etkin bir biçimde kullanmak, Paydaşlarımızla birlikte okulumuzdaki eğitim ve öğretim sürecinde sürekli iyileştirme çalışmalarını gerçekleştirmek, Gerek uygulanmakta olan eğitim ve öğretim sürecinde, gerekse bu sürecin sonucunda bir üst öğrenime hazırladığı mutlu ve başarılı öğrencileriyle emsallerine örnek teşkil eden bir okul olmaktır.
Başarılar
27 Aralık 2014 Atatürk Koşusu İlçe Birinciliği 12 Mart 2014 İstiklal Marşını ezbere okuma yarışmasında birincilik 2018 7. Sınıflar Arası Fen Bilimleri Yarışmasında Elmadağ ilçe 1.´si, Ankara ilçeler arasında 2. 2018 Yıldızlar Futbol Turnuvasında Elmadağ ilçe 2.´si, Küçükler Futbol Turnuvasında Elmadağ İlçe 4.´sü 2018 Nineme Mektup Yarışmasında Elmadağ ilçe 1.´si, Ankara il 2.´si 2018 Öyküleriyle Türkülerimiz Yarışmasında Elmadağ ilçe 3.´sü
08:30- 15-05
Ulaşım
ANKARA ULUS 19 MAYIS STADYUMU ÖNÜNDEN HER 20 DAKİKADA BİR KARŞILIKLI OTOBÜS SEFERİ VARDIR.
ANKARA´YA 32 KM, ELMADAĞ´A 12 KM
Okulun Sınav Başarı Durumu
2021/2022 YILINDA 19 ÖĞRENCİMİZ SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN OKULLARA YERLEŞMİŞTİR.bAHAR ALATAŞ BİR BOŞ 89 NET YAPARAK İLÇE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.
BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZ LİSEYE YERLEŞMİŞTİR.
Sportif Etkinlikler
2018 yılında Yıldızlar Futbol Turnuvasında Elmadağ ilçe 2.´si, Küçükler Futbol Turnuvasında Elmadağ İlçe 4.´sü olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler
2018 yılında 7. Sınıflar Arası Fen Bilimleri Yarışmasında Elmadağ ilçe birincisi, Ankara ilçeler arasında 2. olmuştur.
Diğer Hususlar
2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 10 KASIM KONULU RESİM YARIŞMASINDA HAZAL KARACA İLÇE 3.OLMUŞTUR.ÖĞRETMENLER GÜNÜ ŞİİR YARIŞMASINDA ÖMER MUSA DURAK İLÇE VE İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.